Veelgestelde vragen

Vaak en minder vaak gestelde vragen…

Festival Verbunt? Zijn jullie echt een festival? 
Ja natuurlijk! En nee, eigenlijk niet. Wij geven een groot familiefeest in festivalvorm. Gewoon omdat we dat leuk vinden en omdat we genoeg te vieren hebben. Het is dus maar hoe je het wil zien. Alle ingrediënten van een goed festival zijn in ieder geval aanwezig.

Voor wie is Festival Verbunt?
Wij organiseren FV in eerste plaats voor vrienden, kennissen, familie, collega’s enz. Daarom hebben we ook een persoonlijke uitnodiging naar deze mensen gestuurd. En voor onszelf natuurlijk. we vinden het gewoon erg leuk om te doen. Het kan zijn dat je hierbij hoort en geen uitnodiging hebt gekregen, dan hebben we geen gegevens van je, of je bent er tussendoor geglipt. Wees niet al te beledigd, je bent welkom.

Ik kom naar Festival Verbunt, mag ik ook vrienden uitnodigen/meenemen?
Ja hoor, dat vinden wij op zich geen probleem. Ook als je komt spelen mag je natuurlijk mensen uitnodigen. Wel willen we liever niet dat er zomaar willekeurig mensen uitgenodigd gaan worden, we vinden het belangrijk dat het publiek een bepaalde binding met ons heeft. Of dat nu direct of via wederzijdse vrienden is, maakt niet zoveel uit. Als je twijfelt of vragen hebt hierover, stuur dan gewoon een mailtje naar info@festivalverbunt.nl.

Wat bedoelen jullie met vrijwillige bijdrage?
Omdat we geen officieel festival zijn, zijn er enkele voorwaarden om niet in de problemen te komen. Een ervan is dat we geen officiele entree mogen heffen. Vandaar dat wij hebben ingeschat wat wij nodig hebben van iedere bezoeker om uit de kosten te komen. Dit hebben we de ‘vrijwillige bijdrage’ genoemd.

Vrijwillige bijdrage, dus ik hoef niet te betalen?
Als je ons niet wil helpen om uit de kosten te komen, kom dan ook geen kosten maken…

Ik kom maar heel kort, bijvoorbeeld om naar iemand te kijken die ik ken. Wordt er van mij dan de volledige vrijwillige bijdrage verwacht?
Nee hoor, we zijn de beroerdste niet. Geef gewoon wat het jou waard is om je dierbaren te zien spelen. En is het gezellig, mag je altijd geld bij komen brengen!

Ik wil graag spelen op Festival Verbunt, kan dat?
Jazeker! Lijkt ons leuk. We hebben zelfs een kratje bier voor je als gage. Trek iemand van de familie aan zijn vestje of mail naar info@festivalverbunt.nl

Ik wil graag helpen op of met Festival Verbunt, kan dat?
En of! We zouden het heel erg tof vinden als je bij ons wat wil doen, of dit nu iets maken, opbouwen, opruimen helpen met eten of achter de bar is, Wij zijn superblij met je hulp. Neem even contact met ons op. Je mag ook op het festival zelf altijd informeren of je nog ergens kunt helpen natuurlijk!

Wanneer is het festival precies?
Mocht je het nog niet hebben uitgevogeld. 25 en 26 augustus 2012.
Het festival zal zaterdag rond 13.00 beginnen, afhankelijk van de lineup. Je bent dan welkom om vanaf 12.00 je tentje op te komen zetten en te blijven tot maandag.

Wat kost het?
Ons kost het aardig wat; energie, tijd en ook flink wat geld.
Jullie kunnen het draaglijk maken door het zo leuk mogelijk te maken (en houden) en wij hebben alvast voor je bedacht wat we minimaal ongeveer nodig hebben om enigzins kostendekkend te zijn.
Dit zijn de bedragen: Zaterdag 17,50, Zondag 15,- en voor een heel weekend 30,-
Bij deze prijs zit drinken inbegrepen! Bier, fris en wijn. Sterke drank hebben we niet. Ook het ontbijt krijg je zondag van ons voor dit bedrag.
Spotprijzen? Ja! Mochten we het daar niet mee halen, kunnen we altijd nog met de pet rond…

Hebben jullie ook eten op het terrein?
Ja, ontbijt verzorgen wij voor je als je heel het weekend blijft.
Verder is er ook nog genoeg eten te krijgen op het terrein, maar dit is niet bij de vrijwillige bijdrage meegerekend. Adrienne heeft samen met wat mensen heerlijke ragout, rijst, pannekoeken en nog vanalles voor jullie klaargemaakt, zeker proberen!