Nieuwe bands en dj’s bekend!

Nog 3 weken en dan is het zover! Ondertussen werken wij hard door. Zo krijgt de lineup steeds meer vorm. Alle bands en dj’s zijn bijna bekend. Al leert de ervaring dat er 3 weken vantevoren nog vanalles kan veranderen…

Ook onze poster is weer mooi geworden! Niet alle mensen die komen spelen hebben een vermelding op onze poster, dus daarom dat we ze nog even een ere-vermelding op onze site geven:

Those Foreign Kids
Noisy fuzzy wuzzy ozzy. Zoals ze zelf zeggen. Wat het betekent weten we niet, maar deze 2 jongens kunnen aardig wat muziek produceren voor twee man. En aardige muziek! Dit harde, meedogenloze duo uit het Noorden gaat buiten de garage rocken!

The MAYDAYS
Een unieke  mix van blues, indie en rock ’n roll gecombineerd met een strakke kijk op waanzin van het Westerse leven. Scherpe teksten, swingende drums en catchy riffs. 3 man sterk, meer dan genoeg om de wei op zijn kop te zetten.

Dj Perke Pellis
De trots van Heerle en omstreken heeft zijn beste beats al klaar liggen om een dikke set weg te zetten op Festival Verbunt 2012!

Disco in the Disco
Electro punk rock. Punkrock, maar dan met synthesizers en computers. Wat wil je nog meer? En ze komen uit Brabant, dus gezellig. Wellicht dat ze na FV eindelijk dat langverwachte telefoontje van Matthijs krijgen…

That band from Holland
…That Band From Holland is een band die je net als goede wijn moet leren waarderen. De “Pinot Noir” van de Nederlandse muziek bestaat uit een vijftal ingredienten die samen tot een indie/folk mix die zich het beste laat vergelijken met Neutral Milk Hotel, The Unicorns, Grandaddy en Sparklehorse. Niet Voor iedereen dus, maar de kenners bestellen graag nog een fles.”   (facebook)

Dj Foxy Roxy & Dr. Dynamite 
Potpourri van de jaren ’50 tot nu. Gedraaid van LP en geheid goed. All the way from Amsterdam. Hoe ze hier gaan komen weten ze nog niet, maar komen zullen ze!