Hulde en dank…

Het was weer een waanzinnige editie van Festival Verbunt en dat hebben we voornamelijk aan jullie te danken. Laten we beginnen met iedereen die heeft meegeholpen, van opbouw tot afbouw, in de keuken of achter de bar. Iedereen ontzettend bedankt. Ook alle mensen die tussendoor kwamen vragen of ze konden helpen, het werd gewaardeerd!
Alle mensen van wie we spullen hebben mogen lenen, ook bedankt! Zonder jullie geen Festival…Dan de bands die zijn komen spelen voor een kratje bier. Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben als wij. Het was feest en wat was het niveau hoog. Zo veel goede muziek. Alle muzikanten bedankt. Ook de kampvuurmuzikanten..
En, jawel, het publiek. Wat hebben wij genoten van jullie aanwezigheid en goede zin. Geen enkel incident, geen rottigheid, alleen maar leuke, genietende mensen. Te gek!
Écht heel leuk…

Helaas was dit de laatste editie van ons amateurfestival. Met pijn in ons hart hebben we de afgelopen dagen de spullen opgeruimd en teruggebracht. Ja het was een enigzins treurige bedoeling na al die euforie. Maar aan al het moois komt een eind, zeggen ze. Zeg nooit nooit. Zeggen ze ook…