Het idee

25 en 26 augustus organiseren wij weer ons eigen “Festival Verbunt”.

Wat is eigenlijk het idee?
Voor de 3e en heel waarschijnlijk laatste keer gaan we weer proberen om een groot feest te organiseren in de vorm van een festival. Iedere keer zijn er weer genoeg redenen om een feestje te geven, verjaardagen, examens, relaties en gewoon, omdat het kan… En het is natuurlijk ook gewoon gezellig. Vandaar dat onze achtertuin + wei weer omgetoverd worden in een festivalterrein met muziek, eten, drinken, kampeerterrein, kampvuur en heel veel leuke mensen. Al onze vrienden, collega’s, familie, kennissen en andere leuke mensen nodigen we uit om te komen feesten.

Je kan 1 dag komen, of twee aaneengesloten dagen. We hebben voldoende kampeergelegenheid, dus het mooiste is het als je je tent meeneemt en gewoon voor de volle twee dagen komt feesten. Wij zorgen dan voor drinken en ontbijt. Adriënne’s heerlijke avondeten is ook aanwezig!

Wij proberen het met minimale middelen op te zetten, dit betekent dus dat bandjes en dj’s buiten een krat bier geen vergoeding krijgen, maar komen spelen omdat ze het leuk vinden. Om het leuk te houden willen wij ook de drank gratis schenken, nou ja, gratis, een bijdrage van tussen de 17,50 en 20,- Euro per dag helpt ons om uit de kosten te komen. Hiervoor kun je dus gewoon gratis drinken zaterdag en zondag én ontbijten op zondag!

Wat hebben wij?

– Kampeerterrein
– Parkeren
– Bar
– Ontbijt
– Avondeten tegen kleine vergoeding
– Bands, dj’s, muziek tot 23.00 (ivm vergunning) Daarna gaan we proberen een groot vuur te maken en kunnen we nog wat uurtjes door met een gitaartje of wat er voorhanden is.

Wat vragen wij?

– Een vrijwillige bijdrage rond de 17,50 voor een dag en 30,- Euro voor 2 dagen. Meer mag natuurlijk altijd…

– Dat je rekening houdt met de buren en elkaar ’s nachts. Je bent tenslotte in onze achtertuin.

Kamperen
Kan natuurlijk op onze geïmproviseerde camping. Wat kost dat? Niets! Dus neem je tent mee en blijf lekker slapen. Er zijn toiletten aanwezig en een kraantje om te wassen. Ontbijt wordt verzorgd…