Wat kan je zien en doen bij Als vanOuds & Nieuw

Het ┬áprogramma is niet helemaal rond, maar we hebben de volgende artiesten / bandjes / dj’s.

Hobo’s Hope

facebook-post-image-hoboshope

Dit zijn jongens naar ons hart, ze maken Folk-Rock and Alt-Country nummers met diepe teksten over vrouwen en bier en de natuur van bier en tieten en bemoeizuchtige ouders en bier en vreemdgaan en bier en overmatig drank gebruik en drugs en bier. Maar wel op niveau, want zo zijn ze dan weer wel.

https://www.facebook.com/pages/Hobos-Hope/132345533491977


MPM

facebook-post-image-mpmEen FB regular, zijn optredens zijn spaarzaam en daarmee meteen berucht. Zijn groupies noemen hem, maik, maik, maik, maik, maik, maaaik, maik, .. maik, maaaik. maik!


Joris Dee

facebook-post-image-jorisdeeJoris heeft een stem om tegen aan te leunen, en daarmee brengt hij zijn diepe trage liedjes, vol met liefde ( dat vaak niet zo goed afloopt ). Samen met Indra Salima Kartodirdjo die op de viool speelt brengen zij muziek waar je even vergeet waar je bent. ( Voor als je het vergeet, bij ons in de Huiskamer! )

http://www.jorisdee.com


Koning der dieren

alsvanoudsennieuw-koningderdierenHoog bezoek op onze feestavond! Levenslessen, religieuze openbaringen, puberale ongein en bovenal vermaak van de Salomo van de kleinkunst:┬áDe koning der dieren geeft het concert des levens waar niemand een program van heeft. Hoezee…


Boring Pop

http://www.boringpop.com/
https://www.facebook.com/BORINGPOP


Vagabound

Vagabound uit Breda, zelf noemen ze zich een mix van “* 1/4 liter slop rijmt * 3 dl van gemakkelijk te akkoordenschema’s volgen * 2 lepels van het ritme (van de biologische landbouw) * een snufje folklore * voeg de melodie naar smaak * roer goed met je duim omhoog op een volle maan vrijdag ’s nachts op het kruispunt * dienen gedood” aldus Google Translate. Wij willen graag daar nog 70 man in een huiskamer in een tent in een hal in breda op oudjaars avond aan toe voegen en we hebben de perfect combinatie.

https://www.facebook.com/Vagabound.nl


Disco in the disco

alsvanoudsennieuw-discointhedisco
Gaan we los, ja we gaan los! Disco in de Disco, onder andere bekend van onderstaande YouTube hit zorgt altijd voor een feestje. Die mannen weten je voetjes van de vloer te krijgen mat afterbeats na afterbeats en door! Deze jongens wil je niet missen… als we hard genoeg los gaan doen ze het misschien wel 2 keer?

De YouTube hit!

https://www.facebook.com/discointhedisco


Dansen op Juan’s plaatjes

facebook-post-image-juanplaatjesVoor al zijn broeders van andere moeders zal Juan de lekkerste, zwoelste en dansbaarste soulklassiekers uit zijn platenkast draaien. Over draaien gesproken, laat maar gaan dus die heupen! Jawel broeders en zusters, er mag gedanst worden!


De superzero’s?


Franklin

facebook-post-image-frankinWe zijn weer een jaartje ouder, dus de 90’s revival staat al weer voor de deur, terug met de,… wat was de mode ook al weer? In elk geval. Hij deed het al eerder en hij doet het weer opnieuw. Bekend van Belcrum Beach, draait Franklin een paar lekkere sets met 80’s 90’s en alles dansbaars eromheen.


Spelletjes Caravan

facebook-post-image-spelletjesMensch erg je Niet, want dat willen we niet hebben bij ons thuis, hier is het gezellig! Bordspellen, kaartspellen, belspellen, dansspellen, Supertwister, Bierspellen, vermaak voor jong en oud, maak er iets leuks van!


De Bebaarde Brouwer

facebook-post-image-bebaardebrouwerDat willen we toch allemaal, je eigen bar in je huiskamer. Onze huisbrouwer De Bebaarde Brouwer heeft zijn eigen bar in de huiskamer, Tegen een kleine vergoeding de mooiste speciaal biertjes uit zijn collectie.


Winter Barbecue

facebook-post-image-winterbbqWinter BBQ’en wie is er nu niet koud van geworden. We hebben voor een heel schappelijk prijsje een goed BBQ pakket van de keur slager. Wie kan er in 2014 zeggen dat ze op de laatste dag van het 2013 nog wel ff hebben ge-bbq’ued. Juist jij, als je voor de 27ste nog even een BBQ pakket besteld.