Veel gestelde vragen voor Als VanOuds & Nieuw

Hoe laat begint en eindigt alles?

Vanaf 18.00 is het terrein open. Iedereen is welkom om dan al te komen, maar dit is vooral zodat mensen die slaapspullen of andere dingen nog moeten installeren dit kunnen doen. Wij steken om 19.00 de barbecue aan. Vanaf dan zal er ook programma zijn. We houden de barbecue aan tot ongeveer middernacht, daarna gaan we natuurlijk het nieuwe jaar inluiden en hebben we wat vuurwerk geregeld.

Iets voor 4.00 sluiten we de deuren. Vanaf dan is het exit only. Ook eindigt dan het officiƫle programma. Het feest hoeft dan nog lang niet klaar te zijn, wie weet wat voor moois er nog allemaal kan gebeuren na vieren. Om 6.00 is het wel mooi geweest en is het echt de hoogste tijd.

Het volledige programma volgt nog.

Wat voor muziek hebben jullie?

Het aanbod bestaat voor het grootste deel uit singer songwriter en bands. Muziek waar je lekker naar kunt zitten luisteren, of van genieten met een biertje erbij. Dit wisselen we af met wat ludieke acts, wat hardere muziek elektronische muziek en techno. Er is dus vanalles. Er kan ook zeker gedanst worden later in de nacht.

Hoe moet ik me kleden?

Het feest is in een hele grote hal dus sneeuw of regen hebben we geen last van. Koud kan het wel zijn daarbinnen dus hou daar rekening mee! We hebben geen kledingvoorschriften. Kom als jezelf…

Kan ik evt blijven slapen?

Een deel van de hal is nog vrij. Hier kan je dus een tentje of iets opzetten. Let op, het zal koud zijn en de vloer is van beton, dus haringen in de grond slaan zal niet gaan en een dikke slaapzak is aan te raden. Heb je een caravan, die kan er ook staan. Tussen 18.00 en 19.00 kan deze nog naar binnen. Daarna is het niet meer mogelijk om deze binnen te zetten, meldt het even via avoen@festivalverbunt.nl als je met een carvan komt.

Wat zit bij het kaartje inbegrepen?

Je entreekaartje van 25 Euro is inclusief vrije consumptie van bier, wijn, fris. Barbecuepakketen kosten 6 Euro en moet je vooraf bestellen. Wij zullen tijdens de avond nog wat ouderwetse hapjes verzorgen, maar als je nog extra wil eten zul je wat extra geld mee moeten nemen of zelf mee moeten nemen. Wij hebben nog een eetkraampje op het terrein staan voor de nightsnacks.

Champagne hebben we niet. Je bent uiteraard vrij om dit zelf mee te nemen. Dit geldt ook voor sterke drank.