Festival Verbunt en Belcrum Beach presenteren: Als Vanouds en nieuw!

Oud & Nieuw, winterfestival én bbq in één!

We zijn uitverkocht! Er kunnen geen kaarten worden besteld of aan de deur verkrijgbaar!

VEEL GESTELDE VRAGEN
WAT KAN JE ZIEN EN DOEN

Oud en nieuw is toch altijd een ‘dingetje’.. “Wat ga jij doen met oud en nieuw?” De vraag, die elk jaar weer opnieuw gesteld wordt. Dat ene feestje is het net niet of je zit weer met dezelfde mensen op dezelfde plek, omdat dat nou eenmaal een gezellige traditie is. Natuurlijk, zo kan het ook, maar laten we het eens anders doen. Gewoon, omdat we daar zin in hebben en omdat het leuk is. We weten zeker dat jullie dit ook leuk gaan vinden.
jij kunt erbij zijn!

We hebben een hele vette locatie, drankjes, hapjes, huiskamermuziek, oliebollen, oudejaarsconference, een feestje in de huiskamer, uit je plaat gaan op Dj’s die muziek draaien tot de vroege uurtjes en een heuse winter-bbq! Nieuwjaar 2.0. Het gevoel van thuis, met vrienden, als vanouds, maar dan anders en alles bij elkaar.
We nodigen jou uit om gezellig deze jaarwisseling bij ons te komen vieren.

Wat is het idee

Oud en nieuw draait om samenzijn, ieder op zijn eigen manier. Gezellig met familie of vrienden op de bank, nieuwjaar conferentie kijken, oliebollen, en dan aftellen in een knusse huiskamersfeer met huiskamerconcerten van diverse bands. Hou je van een dansje? Ook dan zit je goed, er zijn een aantal Dj’s geregeld! Dus je hoeft na twaalven niet naar een andere locatie. En om het nog completer te maken verzorgen we een winter barbecue! Een festival binnen, ja binnen, zodat je geen last hebt van evt wind of regen. We hebben een te gekke locatie gevonden, waarin we makkelijk een compleet festival met caravans, tenten en muziek kunnen neerzetten. Ja, Waar? In Breda!

We beginnen op tijd, zodat we de hele avond hebben om op het gemakje het nieuwe jaar in te luiden. Om 18.00 uur gaat de bar open. Tegen een kleine vergoeding kun je bij ons de hele avond door winterbarbequen. Drinken zit bij je ticket inbegrepen. ( excl. champagne, maar die mag je natuurlijk zelf meenemen. En dan.. Los!

Alle vrienden, familie, kennissen en andere leuke mensen nodigen we uit om met ons en elkaar de jaarwisseling te vieren. Oud en nieuw liever vieren met familie en kinderen? Neem ze mee!

Kaartjes

We zijn uitverkocht! Er kunnen geen kaarten worden besteld of aan de deur verkrijgbaar!

Kaart 1: Volwassen € 25,00
Kaart 2: Kids € 10,00 ( van 4 tot 18 jaar )
Kaart 3: BBQ pakket vlees € 6,00 (niet meer verkrijgbaar)
Kaart 4: BBQ pakket vega € 6,00 (niet meer verkrijgbaar)

Kaarten kan je online bestellen tot de 30 december 20;00 uur, daarna worden kaartjes verkocht aan de deur tot het is uitverkocht ( als er dan nog kaartjes zijn ). Zeker weten dat je er bij bent, zorg dat je kaartjes NU besteld!

Tot 26 dec kan je bbq pakket bestellen, hierna gaan we vlees bestellen.

Het lijkt ons leuk als je erbij bent! We vinden het echt te gek als je op tijd een kaartje koopt, dan kunnen wij namelijk al met de boodschappen beginnen..

Tijd: Aftrap is om 18.00 uur en om 4 uur gaat de deur dicht, daarna gaan we binnen nog even door.
Datum: 31 december 2013.
Locatie: Belcrum Beach. Veilingkade 12-15, Breda. 10 minuten lopen van station Breda. Veel parkeergelegenheid. Terugrijden geen optie? Geen punt. Plek genoeg binnen voor een matrasje of een tentje.


Klinkt het al interessant?

We houden je via facebook: https://www.facebook.com/BBFVFamily op de hoogte. Geen facebook? Geen punt, voor al je vragen kun je mailen naar: avoen@festivalverbunt.nl.